Runderkamp

Runderkamp

Wim Runderkamp, business coach bij cateringbedrijf, slagerij en worstmakerij Runderkamp:

“In het begin van het jaar hebben we intensief contact gehad om ons marketingbeleid kritisch te onderzoeken. Ik had de indruk dat we vast zaten met het maken van reclame voor zowel de catering als de winkels.

Er moest eens een frisse wind door waaien .

Na verschillende bijeenkomsten werd een zwakte, sterkte, kansen en bedreigingen onderzoek uit gevoerd. Klantenprofielen werden gemaakt.

Al onze reclame uitingen werden kritisch bekeken, ook werd een fictieve klantenreis uit gevoerd, hoe komt de klant in contact met ons en hoe kunnen we dat uitbouwen en bestendigen. Er werd een commerciële kalender gemaakt en er werd een inspiratie- en innovatie overzicht gemaakt.

Ook hebben we in verschillende sessies besproken wie we zijn, waartoe zijn wij op aarde en hoe dit verwerkt moest worden in het beleid.

Uit deze enorme brei aan informatie die over de tafel kwam in diverse vergaderingen, heb je voor ons een fantastisch hanteerbaar dashboard gemaakt.

Je geeft een hele duidelijke route aan hoe wij als bedrijf verder onze reclame en communicatie voor de toekomst kunnen vormgeven en plannen.

Sommige onderdelen en acties  konden wij gelijk oppakken en uitvoeren, voor andere acties moesten contracten opgezegd worden en tijd vrij gemaakt worden.

Dit is voor ieder midden en klein bedrijf  wel het moeilijkst, denk ik.

Ook waren er conclusies en aanbevelingen waar we nog niet aan toe waren.

Gelukkig is alles vastgelegd en kunnen we er steeds op terugvallen en kijken waar we zijn gebleven met onze acties. En kunnen we ze met voortschrijdend inzicht nog bestuderen, verfijnen en de eventuele effecten van de adviezen bespreken. Zowel de  geschatte verkoopresultaten, personele inzet en financiële resultaten.

Voor ons als middenstanders was het een vernieuwde academische aanpak dat moest wennen. Jij wist ons echter allemaal te motiveren en inspireren!

Je persoonlijke aanpak en coaching gaf ons een boost aan daadkracht en heeft geresulteerd in een persoonlijke relatie met jou als motivatiecoach die ons nog steeds periodiek begeleidt. Dit contact is nog steeds bijzonder inspirerend  voor ons. Vooral in deze nieuwe tijd die onder druk van sociale media razendsnel aan het veranderen is.”

Ga naar Runderkamp.nl