Aangenaam. Lenny Karhof

interim | freelance | marketing | communicatie | strategie

Ik ben een freelance marketeer met jarenlange ervaring in online marketing, e-commerce, marketing management en internationale commerciële planning bij landelijke en internationale retailers en B2B.

Ik weet hoe het is om in een familiebedrijf te werken, maar beweeg me net zo gemakkelijk in een groot, internationaal bedrijf.  In al mijn vaste en freelance rollen was het essentieel om vanuit de klant te denken. Daardoor kan ik me eenvoudig verplaatsen in jouw vraag of doelstelling, maar ook in jouw klanten.

Ik heb Blooming marketing opgericht omdat het mij fascineert dat veel ondernemers en bedrijven ‘iets’ met marketing doen omdat ze geloven dat het hun onderneming verder helpt. Ze besteden er veel tijd of geld aan maar weten eigenlijk niet wat het ze oplevert en of hun boodschap wel klopt. Het is daarom hoog tijd mijn kennis van en passie voor marketing te delen.

 

Voor wie

Ik ben er voor ondernemers die barsten van de creatieve ideeën maar niet goed weten hoe ze die tot leven moeten brengen of niet goed weten hoe ze hun marketing moeten aanpakken, maar ook voor bedrijven die iemand zoeken die tijdelijk en snel kan ondersteunen, van strategie tot uitvoering. Wil je groeien maar weet je niet hoe precies? Heb je goede commerciële teksten nodig of een pakkende flyer of brochure die niet al te duur is maar wel effectief? Dan help ik je graag.

 

Werkwijze

Marketingadvies is maatwerk. Daarom werk ik niet voor elke klant volgens hetzelfde stappenplan maar hanteer een persoonlijke aanpak. Het hangt helemaal af van jouw vraag of doelstelling en wie of wat je wilt bereiken. Ik zie snel genoeg of ik je kan helpen en geef je eerlijk advies waar je verder mee kunt. Waar nodig, schakel ik met de juiste specialisten.

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.