Blooming marketing is er voor jou

Meer focus en meer rendement uit je marketing euro’s

Wat kan ik jou bieden

Marketing en strategie | De juiste tactieken | Tijdelijke ondersteuning

Marketing en strategie

Draait jouw bedrijf al goed maar is het tijd voor een frisse blik op je marketingactiviteiten, zodat jouw bedrijf de volgende stap kan maken? Dan is het zaak om nú je missie en visie sterker uit te dragen. Door de juiste focus aan te brengen, zet ik duidelijke strategische doelen.  Deze vertaal ik in een stevig marketingplan, een sterk merkverhaal en een effectieve communicatie- en contentstrategie.

Marketingadvies

Je doet iets met social media, omdat iedereen dat doet. Maar doe je dat wel op de juiste manier? Wil je je klanten beter bereiken of je business meer laten groeien? Ik breng de ideale reis van jouw klanten in kaart, maak een marketingplan en bepaal de tactieken voor een doeltreffende media- en communicatie aanpak. Vanzelfsprekend werk ik 360 graden, dus zowel on- als offline.

Commerciële kalender

Hoe fijn is het als al jouw belangrijke marktmomenten, campagnes en promoties in één overzichtelijke commerciële kalender worden samengebracht? Ik stel deze voor je op,  zodat jouw marketingmachine op volle toeren kan gaan draaien. Ik zorg dat jij elke mogelijke klant op het juiste moment met de juiste boodschap bereikt.

Ondersteuning bij projecten

Denk je erover om een flyer of brochure uit te brengen of wil je je social media laten groeien, maar heb je geen idee of dat iets oplevert en hoe je jouw klanten bereikt? Ben je op zoek naar iemand die je volledig ontzorgt en de gehele coördinatie op zich neemt? Stel mij je vraag en ik denk met je mee.

Laten we samen bouwen aan het succes van jouw bedrijf, merk, project, plannen of ideeën!