Waarom

Waarom Blooming marketing

Stel, je hebt een geweldig idee of dienst maar weet niet goed hoe je dit kunt vermarkten en meer bekendheid voor jouw bedrijf kunt genereren. Of je bedrijf loopt goed, maar je bent toe aan de next step en weet niet goed hoe je dit moet aanpakken. Je komt misschien wel handen of kennis tekort en wilt bepaalde marketingtaken uitbesteden. Blooming marketing observeert, stapt in waar nodig en komt snel met een strak plan.

Meer rendement

Gaat er in jouw bedrijf veel geld naar reclame en marketing maar heb je geen idee of het je écht wat oplevert? Blooming marketing maakt inzichtelijk waar jouw marketing euro’s naartoe gaan en, nog belangrijker, wat ze je opleveren. Blooming marketing onderzoekt of jouw marketingbudget goedkoper en vooral slimmer kan worden ingezet en komt terug met eerlijk advies. Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact op.

Uitgebreid dienstenpakket

Blooming marketing werkt van strategie tot uitvoering, eigenlijk teveel om op te noemen. Marketing is maatwerk, daarom hoor ik daarom graag wat jou bezig houdt zodat er een voorstel op tafel komt waar jij iets aan hebt. Kijk hier voor meer informatie over alle diensten.

 

Denken vanuit de klant

Als marketeer is er naast kennis van zaken eigenlijk maar één ding écht belangrijk: denken vanuit de klant. Blooming marketing werkt vanuit passie. Passie voor marketing én jouw klanten. Ik probeer mij zo goed mogelijk te verplaatsen in de klant en elke stap die jouw klant neemt in zijn of haar reis. Ik zorg voor de juiste boodschap op het juiste moment, zodat jij jouw klant in het hart raakt.

 

Ook interim beschikbaar

Blooming marketing werkt zowel voor ondernemers en kleinere bedrijven als landelijke en internationale retailers. Specialiteiten: strategische commerciële planning, marketing management, marketing projecten, online marketing, promotie- en campagnemanagement, media-inkoop, begeleiding van folderprocessen, inkoop van drukwerk, het schrijven van content en interne communicatie.

Door de samenwerking met anderen op te zoeken, zorg ik voor een prettige werksfeer en een ijzersterk resultaat. Neem gerust een kijkje op mijn Linkedin profiel.

 

Meer rendement

Laten we samen bouwen aan het succes van jouw bedrijf, merk, project, plannen of ideeën!