Privacy verklaring

Augustus 2018

Jouw privacy is voor Blooming marketing erg belangrijk. Daarom houden wij ons aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming stelt. Dit betekent dat jouw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken.

Mocht je vragen hebben of wilt weten wat er precies bijgehouden wordt, neem dan contact met mij op via [email protected]

Hieronder leg ik uit wat wij doen met de gegevens die je tot onze beschikking stelt.

Persoonsgegevens
Blooming marketing bewaart de volgende gegevens: je naam, je telefoonnummer en je e-mailadres.

De wet noemt dit “persoonsgegevens” en zegt dat we deze alleen mogen gebruiken als we precies uitleggen waarom en met welke reden. Je kunt dit hieronder lezen.

Wij geven jouw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor het goed kunnen uitvoeren van onze diensten of als de wet zegt dat dat moet.

 

Contactformulier
Door het contactformulier op www.bloomingmarketing.nl in te vullen of ons een e-mail te sturen, kun je ons vragen stellen of een aanvraag doen. Daarbij is het nodig dat je bepaalde informatie invult. Deze bewaren wij tot we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

Nieuwsbrief

Blooming marketing kan nieuwsbrieven versturen met nieuwtjes, tips en informatie over producten en diensten. Dit abonnement kan op ieder moment worden opgezegd; elke nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Alleen met je eigen toestemming wordt jouw e-mailadres toegevoegd aan de lijst van abonnees.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij verstrekken jouw persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor onze dienst of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Wij werken met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen dus jouw persoonsgegevens krijgen. Wij maken gebruik van een derde partij voor:

  • Het verzorgen van het webplatform
  • Het verzorgen van de (financiële) administratie
  • Het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen

 

Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens nooit aan andere partijen verstrekken waar we geen verwerkersovereenkomst mee hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij de nodige afspraken om de beveiliging van jouw persoonsgegevens te waarborgen.

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat deze websites op een veilige of betrouwbare manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Lees altijd voor gebruik van de desbetreffende website(s) de privacyverklaring van deze website(s), zodat je er zeker van bent dat ze goed met jouw persoonsgegevens omgaan.

 Minderjarigen
Als je 16 jaar of jonger bent, dan mag je uitsluitend onder toezicht van je ouders of wettelijke vertegenwoordigers gebruik maken van onze website.

Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn
Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Twitter, Facebook, Google en LinkedIn stellen zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.”

Wil je meer weten omtrent wat Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn doen met jouw persoonsgegevens die zij met deze code verwerken, lees dan de privacyverklaring van Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn (welke regelmatig kunnen wijzigen).

Cookies
Blooming marketing gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.

Wanneer je onze dienst voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Als je daarna onze dienst verder gebruikt, nemen wij aan dat je geen bezwaar hebt tegen de cookies.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, het kan dan wel zo zijn dat sommige onderdelen van Blooming marketing niet goed meer werken.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

 Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om jouw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens schermen wij af met een gebruikersnaam en wachtwoord.
  • De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem.
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen waarmee alle informatie tussen jouw en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert.
  • Wij houden logs bij van alle opvragingen van persoonsgegevens.

 Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze dienstenpakket wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • Je kunt uitleg krijgen over welke persoonsgegevens wij beschikken en wat we hier precies mee doen.
  • Je hebt inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • Je kunt fouten laten corrigeren
  • Je kunt je toestemming voor het bewaren of gebruiken van jouw persoonsgegevens intrekken
  • Je kunt verouderde persoonsgegevens laten verwijderen
  • Je kunt bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Geef altijd duidelijk aan wie je bent, zodat wij er zeker van zijn dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je vragen om je te identificeren door een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. Vergeet niet om op de kopie jouw BSN en pasfoto af te schermen. Wil je je persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie inzien, stuur dan een kopie van het cookie mee. Deze kun je terug vinden in de instellingen van je browser.

Klacht indienen
Als je vindt dat Blooming marketing je niet op de juiste manier helpt bij een vraag of klacht over de verwerking van jouw persoonsgegevens, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit gaat via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Vragen
Voor vragen over deze Privacy Policy kun je contact opnemen met Blooming marketing.

 Contactgegevens

Blooming marketing

Lenny Karhof

Ooster Ven 23

1131 RE Volendam

Tel. 06-11321079

E-mail: [email protected]

 

Blooming marketing – augustus 2018